eef_cover

Arjen en Eef

April 19, 2013

Arjen en Eveline zijn al bijna 9 jaar samen, en kennen elkaar uit hun studententijd in Delft. Ze huren nu al 4 jaar samen een fijn appartement in Amsterdam, maar kwamen er niet uit wat de volgende stap zou zijn. Iets in Amsterdam dat groot genoeg is om er de komende 10 jaar mee vooruit te kunnen leek niet haalbaar…. En, Eveline wilde het liefst iets ouds en charmants, ook al zou het huis dan wat gebreken hebben. Voor Arjen is zorgeloos wonen belangrijk, zonder gedoe, ook al is het huis dan misschien nieuwbouw.

Dit alles viel op zijn plaats door dit project! Een nieuw huis, van binnen helemaal zelf vorm gegeven, maar in een authentiek jasje middenin een buurt met karakter. En om dat ook nog eens van begin tot eind samen met hun toekomstige buren voor elkaar te krijgen, daar worden ze heel blij van.

 

Naast Ons Dorp Amsterdam komen de creatieve kriebels van Eveline tot uiting in het maken van beelden in steen. Arjen kan zijn liefde voor techniek kwijt in zijn motor. Al hun vakantiedagen gaan op aan het rondstruinen in bruisende steden, of juist wandelen door uitgestrekte landschappen. Favo stad (naast Amsterdam natuurlijk) is San Francisco, mooiste bewandelde plek de Nepalese Himalaya.

eef_travel

One Comment

  1. Wat een geweldig project is dit! Ben heel benieuwd naar jullie verhalen.

    Groetjes, Annemieke