Gewoonboot

TRIODOS Hart-Hoofd dag op de #geWoonboot

June 19, 2013

Zaterdag as. is er een leuk en interessant evenement, georganiseerd door de TRIODOS. Er is een rondleiding van de eigenaren van de geWoonboot en ze gaan alles vertellen wat ze weten over duurzaam wonen. Ik meld me in ieder geval aan, misschien tot zaterdag!

http://www.ndsm.nl/agenda/triodos-hart-hoofddag-2013-op-de-gewoonboot/

Komt u kijken op de geWoonboot? De eigenaren Jan Huisman en Joan Kramer bieden u een rondleiding aan op deze zelfvoorzienende, drijvende vergader- en trainingslocatie bij de NDSM-werf.

Jan en Joan willen hun met geWoonboot bijdragen aan het droomscenario: de hele wereld op duurzame en schone energie in 2020.

Programma

Na de rondleiding nodigt sociaal architect Maarten Bruns u daarom uit om mee te denken over producten & diensten die de geWoonboot kan ontwikkelen om deze energietransitie een stap dichterbij te brengen.

Producten en diensten die Jan en Joan daadwerkelijk in praktijk gaan brengen! Specialistische kennis is voor deelname niet noodzakelijk, juist diversiteit en nieuwe invalshoeken helpen enorm bij deze eerste fase van productontwikkeling.

Tags: